Projekbeskrivelse

Portrætter / Familie

Billeder af familien er en skøn gave, men det kan lige så godt være en gave til ens eget hjem. Hvis du har en ide til et billede, er jeg mere end parat til at udleve den. Jeg elsker sjove og kreative ideer, som vil gøre dit familiebillede personligt og unikt.

JANE RUTH   •   FOTOGRAF

KONTAKT MIG

Home is where your stories begin

“Det kan være utroligt grænseoverskridende at få taget et portrætbillede både for børn og voksne. Mange tænker tit på, hvordan skal jeg stå? Skal jeg smile med tænderne eller med lukket mund? Her kommer jeg ind i billedet. Jeg vil guide alle gennem hele fotosessionen, og få jer til at slappe af foran kameraet. Det er rigtig vigtigt for mig, at alle får en god oplevelse, når de bliver fotograferet.

Familieportrætter er en skøn gave, men et billede kan også bruges til at pynte ens eget hjem. Det kan være lige fra det fjollede billede, hvor alle er klædt ud, eller til det finere opstillede billede. Hvis du har en ide til et billede, er jeg mere end parat til at udleve den. Jeg elsker sjove og kreative ideer, som vil gøre dit familiebillede personligt og unikt.”

JANE RUTH   •   FOTOGRAF

Her vil jeg annoncere når jeg har særlige tilbud

I en given periode.

KONTAKT MIG