Gallerier

“Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still – Dorothea Lange”

JANE RUTHFOTOGRAF

KONTAKT MIG
Se priser

Om fotografen

Jeg er egentligt uddannet indenfor it- og økonomibranchen, og i en del år var jeg mavedanser som bibeskæftigelse. Jeg begyndte at fotografere danserne, hvorefter jeg udvidede det med at fotografere familier mm. I 2013 besluttede jeg mig for at blive fuldtidsfotograf. I løbet af årene, har jeg fået en hel del erfaring bag kameraet, og været på kurser hos kendte fotografer verden over.

Jeg elsker at udvikle mig, og jeg lærer nye teknikker hele tiden. Det jeg synes, der er super fedt ved at fotografere er, at intet billede bliver det samme som det forrige. Specielt ikke hvis man tænker i skæve vinkler. Jeg er impulsiv og kreativ, derfor kan jeg godt få en ide, mens jeg fotograferer, og hvis du er med på den, kan vi prøve os ad.

Fasthold øjeblikket…

Det er vigtigt for mig, at alle dem jeg fotograferer føler sig trygge. Derfor tager jeg mig god tid inden fotograferingen til at sludre lidt, og hvis det er børn, så sætter jeg mig gerne ned på gulvet og leger. Jeg fotograferer for at få det unikke frem i mennesker. Det grin der kendetegner dit barn eller dig selv, det er det vi skal have frem.

Jeg har fotostudie Kattegatvej 16, 9990 Skagen samt Ålskovvej 15, 7830 Vinderup – begge steder har fantastiske omgivelser i nærheden. Så hvis du ikke vil have billeder i studiet, pakker vi sammen og går en tur.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller bare vil sludre lidt.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

“Billeder er det eneste sprog i verden, som alle kan forstå – Bruno Barbey .”

JANE RUTH   •   FOTOGRAF