Om fotografen

Siden min teenager tid, hvor jeg gik til foto nede i klubben, har jeg elsket af fotografere. Tanken om at kunne fange et moment eller en følelse med blot et enkelt klik, giver min passion for fotografering grobund.

Jeg er egentligt uddannet indenfor it- og økonomibranchen, og i en del år var jeg mavedanser som bibeskæftigelse. Jeg begyndte at fotografere danserne, hvorefter jeg udvidede det med at fotografere familier mm. I 2013 besluttede jeg mig for at blive fuldtidsfotograf. I løbet af årene, har jeg fået en hel del erfaring bag kameraet, og været på kurser hos kendte fotografer verden over.

Jeg elsker at udvikle mig, og jeg lærer nye teknikker hele tiden. Det jeg synes, der er super fedt ved at fotografere er, at intet billede bliver det samme som det forrige. Specielt ikke hvis man tænker i skæve vinkler. Jeg er impulsiv og kreativ, derfor kan jeg godt få en ide, mens jeg fotograferer, og hvis du er med på den, kan vi prøve os ad.

Det er vigtigt for mig, at alle dem jeg fotograferer føler sig trygge. Derfor tager jeg mig god tid inden fotograferingen til at sludre lidt, og hvis det er børn, så sætter jeg mig gerne ned på gulvet og leger. Jeg fotograferer for at få det unikke frem i mennesker. Det grin der kendetegner dit barn eller dig selv, det er det vi skal have frem.

Mit fotostudie ligger på Ålskovvej 15 i Vinderup, hvor jeg bor i naturskønne omgivelser. Så hvis du ikke vil have billeder i studiet, pakker vi sammen og går en tur.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller bare vil sludre lidt.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Fasthold øjeblikket…

En klog mand sagde engang, at et billede siger mere end tusinde ord – og jeg giver ham ret. Et billede fanger en følelse, en oplevelse og 998 andre ting. Kunne du tænke dig, at få taget et billede, så kontakt mig gerne for en sludder på tlf. 40162562. Jeg ser frem til at høre fra dig!

“Et kamera er som en ”gem-knap” for sindet – Roger Kingston .”

JANE RUTHFOTOGRAF

KONTAKT MIG

Mit fotogalleri

Herunder kan du få adgang til mit fotogalleri.
Jeg har haft mange fantastiske oplevelser i forbindelse med fotografering all over og her hos mig, dette er blot et lille glimt af hvad jeg har lavet, har lavet meget meget meget mere og er altid med på skønne, varme, sjove indfald.