Her kan I se lidt fotografier fra nogle af mine seneste sessions.

Fyld mit studie med mennesker, eller holder du en fest, hvor du gerne vil have taget dine billeder? Jeg er med på det hele! Om I er to eller 100 mennesker, der hver især skal se godt ud på billedet – så er det ingen udfordring for mig. Jeg vil guide jer gennem hele sessionen, hvor det er jer, der er på.

Børn er fantastiske. De er uforudsigelige og sjove, og det er her de bedste billeder bliver taget. Mangler du en gave, eller vil du gerne pynte dit hjem med et billede af din guldklump, så tag et kig på min hjemmeside for flere informationer.

Tidligere kunder siger:

”Jane tog de mest fjollede, livsglade og kærlige billeder af 3 krudtugler i alderen 3-7 år. At hun kunne få det ud af dem sidst på dagen, var faktisk,” – Birgith Debess Grønbæk

” Kanon fotograf! Jane er så god til at fange børnenes opmærksomhed – og alle billederne er fantastiske,” – Helene Sørensen

”Super fotograf og rigtig god til at få både børn og voksne til at føle sig godt tilpas og trygge.

Jeg har brugt Jane 3 gange. Første gang til graviditetsbilleder. 2 gang til min den gang nyfødte søn og siden til min nyfødte datter. Kan kun rose hende, og vil helt sikkert kontakt hende igen,” – Brita Emilie Larsen